+0 - 0  by /0 comments

Meldingen van het Buurtinterventieteam

Kent u het BIT? Zij lopen elke week een wijkschouw en melden daarbij zaken die niet in orde zijn. Wat zij zoal tegenkomen, kunt u vanaf nu lezen op oogvoordewijk.nl. Dit is een overzicht van de schouw van week 37.

Straat beschadigd of verzakt
In deze week zijn er vijf meldingen gedaan van beschadigingen aan de straat en in een geval een portiek (Maarsvensestraat 3). Aan de Zuiderparklaan bij nummer 204 is het amsterdammetje krom, in de Bussumsestraat tegenover nummer 40, Dierenselaan 72 en Ankerveensestraat 23 is de stoep verzakt.

Grofvuil
Grofvuil op straat is een groot probleem in deze wijk. De BIT controleert hier dan ook goed op. Er zijn deze week acht meldingen gedaan: in de Larensestraat, Escamplaan, tweemaal in de Hulshorststraat, in de Maarsevensestraat, in de Heelsumstraat, in de Naarderstraat en de Lunterenstraat.

Auto/Bromfiets/Fietswrak
Een ander terugkerend probleem is het aantal wrakken op straat. Daarvan signaleerde de BIT er deze week acht fietswrakken. Een overzicht:

Tegenover nr. 40 aan de Bussumsestraat staan er drie.
Tegenover nr. 486A in de Ermelostraat staat er een.
In de Kaapverdezestraat staat een wrak.
Aan de Loenensestraat 127 en bij nr. 8 staat er een.
Tegenover nr. 457 aan de Zuiderparklaan staat er een.
Aan de Naarderstraat 98E staat een fietswrak.
En aan de Hilversumsestraat 6D staat ook een fietswrak.

Onkruid verwijderen
Op twee plaatsen is melding gemaakt van onkruid: Bussumsestraat 55 en Loosduinsekade 420. In beide gevallen gaat het om overhangend groen.

Graffiti, parkeerautomaat, bomen/planten en straatverlichting
Aan de Loosduinsekade 496 is graffiti aangetroffen, aan de Soestdijksekade 708 is het parkeerlicht van de parkeerautomaat nr 40041 defect, aan de Loenensestraat tegenover nr. 4 moet wat groen verwijderd worden en bij de Lunterenstraat 126 brandt lantarenpaal 23 niet.

Afvalbak
Bij de Hulshorststraat 248 was de orak vol en in de Hilversumsestraat tegenover nr. 10 is de afvalbak weg.

Parkeren
Tegenover de nr. 12 op het Loenenseplein staat een aanhanger niet goed geparkeerd en aan de Ankerveensestraat tegenover nr. 4 staat een scooter die verwijderd moet worden.

Alle meldingen worden doorgegeven aan de gemeente en krijgen een MORnummer. Op deze manier kunnen het BIT en de gemeente bijhouden hoe het met de meldingen staat. Ziet u zelf iets dat niet in orde is? Dan kunt u dit doorgeven via de website: http://www.denhaag.nl/home/bewoners/loket/meldingen.htm

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *