+1 - 0  by /1 comment

Verloot je boompje, doen jullie mee ??!!

Direct na de Kerstdagen zal de opstart plaatsvinden van de grootse Kerstboom inzamelactie Verloot je boompje.

In vergelijking met voorgaande jaren zijn de inzamelpunten voor deze kerstbomenactie verveelvoudigd en over heel Den Haag verspreidt. Veel meer jongeren kunnen hierdoor ook meedoen en mooie prijzen winnen en cadeaubonnen verdienen. In totaal worden er 37 kerstboom – inzamelpunten door heel Den Haag voor Verloot je boompje ingericht. Dit betekent dat er ook dit jaar door het inleveren van bomen door iedereen weer volop gespaard kan worden voor tegoedbonnen maar ook voor vele leuke prijzen !

Voor iedere ingeleverde kerstboom ontvangt men een zegel en een lootje. Met tien zegels heeft men 1 volle spaarkaart. Elke volle spaarkaart is een cadeaubon van 5 euro waard. Er is geen limit aan het sparen van kaarten  en lootjes! Uitgangspunt is om zoveel mogelijk bomen te verzamelen zodat de straten schoon en veilig blijven. Het harde werk moet beloond worden !  De gespaarde lootjes geven kans op hele mooie prijzen. Zo valt er per stadsdeel een PlayStation-5, maar ook een poffertjeskraam bij jou in de staat te winnen.

Om je zelf goed voor te bereiden op de openingstijden en locaties verwijzen wij jullie naar www.verlootjeboompje.nl hier zijn de exacte verzamelpunten aangegeven maar ook is hier  het overzicht te bekijken van alle mooie prijzen die er met de lootjes te winnen zijn !!

We gaan het met z’n allen in Den Haag doen! Het record van vorig jaar gaan we keihard verbreken !  We gaan ervoor , de jongeren van Den Haag halen dit jaar 30.000 bomen binnen ! Een Nederlands record waardig !!

De inzameling van bomen loopt door tot 10 januari 2021 ! De prestaties zijn dagelijks te volgen op : www.instagram.com/verlootjeboompje en www.facebook.com/verlootjeboompje

+ 1 - 0

1 comment

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *