+0 - 0

Rijk In Je Wijk

In de wijk Rustenburg-Oostbroek (stadsdeel Escamp, Den Haag) bestaat Rijk In Je Wijk sinds begin 2013. Het is een gezellige groep buren die gemiddeld eens in de maand iets leuks met elkaar onderneemt.

De activiteiten zijn zeer divers, van low budget gezellig bij één van de leden thuis iets eten of drinken (iedereen neemt wat mee) tot een wandeling in de Japanse Tuin met aansluitend tapas eten in een restaurant (zie hier wat we allemaal gedaan hebben, hier wat er nog op de agenda staat en hier welke ideeën we nog voor de toekomst hebben).

Deze RIJW-groep heeft momenteel meer dan tien leden; de één gaat vaker mee dan de ander, maar dat maakt allemaal niets uit. Je kan actief deelnemen door ‘ns wat te organiseren, een idee te opperen of wat te koken, maar ook passief door alleen deel te nemen als er een activiteit wordt georganiseerd die je aan staat.

Lijkt het je leuk om mensen uit je wijk te ontmoeten, wat met hen te ondernemen en woon je in Rustenburg-Oostbroek, dan zouden we het leuk vinden als je je bij ons aansluit. Wij vinden het leuk om een diverse groep te hebben, dus man/vrouw, jong/oud, meld je aan! Of kom gewoon eenmalig de kat uit de boom kijken, zo zijn meer leden begonnen…..

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op:

http://rijw-rustenburg-oostbroek.123website.nl/

Rijk In Je Wijk Rustenburg-Oostbroek is onderdeel van Rijk In Je Wijk (buurtnetwerken in Den Haag)

+ 0 - 0