+0 - 0  by /0 comments

1 december Open dag Zaalvoetbal Vereniging voor Vrouwen

Zaalvoetbal Vereniging voor Vrouwen is een bewonersinitiatief van vrouwen uit stadsdeel Escamp. ZV3 staat voor uitdaging en voor het stimuleren van een goede gezondheid!

Een drietal (jonge) vrouwen uit het stadsdeel Escamp hebben het initiatief genomen om een Zaalvoetbal Vereniging voor Vrouwen (ZV3) op te richten. ZV3 staat open voor iedereen en vindt het belangrijk dat iedereen binnen de vereniging zichzelf kan zijn.

Zaalvoetbal voor meisjes en vrouwen
Vanaf zondag 5 januari 2020 komen meisjes (vanaf 12 jaar) en vrouwen onder begeleiding bijeen om te zaalvoetballen. Deze activiteit vindt elke zondag plaats tussen 13.00 en 17.00 uur bij de Bentelostraat 51, 2545 NV Den Haag.

Er zijn geen drempels

De bijdrage voor het zaalvoetballen bedraagt 3 euro per maand. Als er meiden zijn die dit niet kunnen missen, dan mag deze bijdrage zeker geen belemmering zijn. Ook zullen de meisjes/vrouwen trainen in tenues van ZV3. Zo ontstaat er eenheid ongeacht afkomst, religie of leeftijd.

Open dag op zondag 1 december 2019
Zondag 1 december 2019 organiseert ZV3 een open dag aan de Bentelostraat 51, 2545 NV Den Haag. Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 17.00 uur de sfeer te proeven, kennis te maken met elkaar, zich in te schrijven en om geïnformeerd te worden door de initiatiefneemsters.

Onder het genot van een hartig hapje en een drankje worden al jouw vragen beantwoord.

Diversiteit binnen ZV3
ZV3 wil als afspiegeling van de samenleving bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van alle leden door een veilige omgeving te bieden, waar ruimte is voor diversiteit. ZV3 is een plek waar je je welkom voelt en waar je trots kunt zijn op wie je bent.

ZV3 zet zich actief in om deze boodschap binnen en buiten de vereniging uit te dragen.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *