+0 - 0  by /0 comments

7 september: Repair Café in het Readygebouw

Logo Repair CaféWoensdag 7 september kunt u in het Readygebouw aan de Escamplaan 63-65 van 10.00 tot 12.00 uur terecht bij Repair Café voor het repareren van uw kapotte spullen.

Wij repareren uiteenlopende gebruiksvoorwerpen. Het meest succesvol zijn textiel,  keuken- en andere huishoudelijke (elektrische) apparaten, oudere geluidsapparatuur, verlichting en laptops.

Moderne elektronica kan soms ook gerepareerd worden, maar bevat helaas veel onderdelen die niet makkelijk vervangen kunnen worden. Om die reden maken smartphones, flatscreens en digitale tv’s minder kans om hersteld te worden.

Repair cafe 2Een kapot onderdeel vervangen we als u dat even gaat halen bij de electrawinkel of de doe-het zelf-zaak. Soms kijken we samen met u in de gebruiksaanwijzing naar mogelijke oplossingen. Het is daarom belangrijk om de gebruiksaanwijzing (als u die nog heeft) en eventuele snoeren mee te nemen.

Wilt u mee helpen? Stuur even een e-mail naar repaircafe.denhaag@gmail.com of kom langs. Wij ontvangen graag nieuwe reparateurs en gastvrouwen/heren.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *