+1 - 0  by /0 comments

Duurzaam aan de slag? Wij willen jullie graag helpen!

Er zijn in Den Haag steeds meer mensen die het belangrijk vinden dat de stad duurzaam wordt en die daarvoor zelf of met elkaar in beweging komen. Duurzaam Den Haag is een onafhankelijke stichting die bewoners en bewonersgroepen daarbij helpt.

Stichting Duurzaam Den Haag wordt ook steeds vaker door Haagse bewonersorganisaties en wijkverenigingen benaderd die duurzaamheid op de agenda willen zetten. Een mooie ontwikkeling die we natuurlijk van harte toejuichen.

Wij helpen graag!
Is duurzaamheid een onderwerp waar jullie in de buurt mee aan de slag zouden willen? Of zijn jullie al met duurzaamheid bezig, maar kunnen jullie nog wat steun en inspiratie gebruiken? Dan helpen we graag!

Wat bieden wij?
Zo hebben we draaiboeken om kleine straatacties te organiseren, bijvoorbeeld om de buurt te vergroenen. Of een overzicht van eenvoudige energiebesparingstips waarmee bewoners direct het comfort in de woning verhogen en de energierekening verlagen. Ook bieden we technische én inhoudelijke ondersteuning bij het organiseren van een online informatiebijeenkomst over duurzaamheid voor de buurt. En als er straks weer evenementen in de wijk georganiseerd kunnen worden, hebben we verschillende leuke en inspirerende materialen te leen, zoals het spel Expeditie Schone Energie, het Rad van Fortuin en inductiekooksets voor demonstraties met inductiekoken. Meer over Duurzaam Den Haag en hoe we bewonersgroepen ondersteunen vind je hier.

+ 1 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *