+0 - 0  by /0 comments

18 december: Ooievaars Kunst & Cultuurfestival – gratis voor jong en oud

Op zondag 18 december is er voor iedereen, maar met name voor Ooievaarspashouders, weer van alles te beleven op het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival! Dit gratis kunst- en cultuurfestival in het Atrium van het Haagse stadhuis voor pashouders en hun vrienden en familie uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg heeft weer een uitgebreid en feestelijk programma. Deze 14de editie van het festival wordt weer een bijzonder evenement. Een feest om niet te missen! 

ooievaarsfestival2Zodra de deuren van het stadhuis om 12.00 uur opengaan, kunt u genieten van het gezellige terras en verrassend entertainment. Op de kunst- en cultuurinformatiemarkt ontdekt u wat u allemaal met uw Ooievaarspas kunt doen, niet alleen tijdens het festival, maar ook erna! U kunt meedoen aan een groot aantal gratis workshops, genieten van optredens op het podium en als u deelneemt aan een workshop kunt u mooie prijzen winnen met de tombola. Omdat het festival tijdens de feestdagen plaatsvindt, zal het winters gezellig zijn in het stadhuis.

Podium
Midden in het atrium van het stadhuis staat het podium, waar u de hele middag van bijzondere optredens kunt genieten. Van 12.00 uur tot 17.00 uur is er een doorlopend, zeer afwisselend programma voor jong en oud. Er zijn dansvoorstellingen, muzikale optredens en voorstukjes van culturele programma’s. Zo kunt u onder meer genieten van een preview van de Efteling Sprookjesmusical Pinokkio, waar u volgend jaar met paskorting naar toe kunt in het Zuiderzeetheater. Alle organisaties die optreden zijn namelijk ook aanbieder van de Ooievaarspas en daar kunt u ook na het festival met korting terecht.

Gratis workshops
In een creatieve bui? Doe dan mee aan leuke creatieve workshops voor alle leeftijden. Er is van alles te doen: dans, muziek, tekenen, schilderen en nog veel meer… En dit jaar zijn er maar liefst zes workshops kerststukjes maken! Wat er is gemaakt, mag natuurlijk mee naar huis.

Ook na het festival genieten
Op de kunst- en cultuurinformatiemarkt ontdekt u bij ruim veertig organisaties wat u allemaal na het festival kunt doen met uw Ooievaarspas. Geniet van de paskortingen voor het hele gezin!

Eten en drinken
Het gezellige terras van Resto VanHarte is dit jaar zo ingericht dat u onder het genot van een betaalbaar drankje en hapje naar het podiumprogramma kunt kijken. Bij het ‘Groene plein’ van Natuur- en Milieueducatie van de gemeente Den Haag kunt u gratis heerlijke smoothies halen, maar ook workshops volgen. Het Groene plein brengt bezoekers op een speelse manier in contact met de natuur.

Prijzen en cadeaus
Dit jaar is het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival weer vlak voor de feestdagen, en dit vieren
we graag met u. In onze kerstfotostudio kunt u met het hele gezin gratis op de foto en krijgt u uw persoonlijke kerstkaart mee naar huis. Deze kaart kunt u na het festival ook downloaden op internet. En met de gratis tombola kunt u mooie prijzen winnen als u een workshop heeft gevolgd!

Tot 18 december!
Het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival is voor het hele gezin. Bij binnenkomst op het festival krijgt u een dagprogramma waar het hele aanbod op staat. Nu al nieuwsgierig? Ga naar http://www.ooievaarsfestival.nl of volg ons op http://www.facebook.com/ooievaarsfestival.
De toegang is gratis. Bent u ouder of mindervalide en wilt u begeleid worden? Neem dan contact op met de Boodschappen Begeleidingsdienst.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *