+0 - 0  by /0 comments

Burendag Bussemsestraat 23 september 2017.

Burendag organiseren we voor onze buurt en genieten volop van alle kinderen en buren die naar buiten komen op mee te doen en plezier maken, kennismaken en contact leggen. Iedereen is welkom bij ons.

Dit jaar was ook weer een superleuk thema; piraten en cowboys!
Kinderen konden racen op de hindernisbaan van cowboys, klimmen in de piratentoren, de kleintjes konden springen op een piratenspringkussen speciaal voor de kleintjes.
Elk jaar vragen we de buren iets lekkers te maken en ook dit jaar zalige dingen gedeeld met elkaar; een buurvrouw had heel lief bami met kip gemaakt, een ander gezonde spiesjes fruit en groente en weer andere buren kwamen met overheerlijk cakes en hapjes en lekker aan. De eigenaar van de sigarenboer op de hoek kwam snoepjes uitdelen, een buurman deelde raketjes uit aan de kinderen en zo wordt er gedeeld en genoten met en door elkaar. Multiculturele hapjes en een multiculturele buurt; iedereen samen. Super om te zien en geweldig om daar deel van uit te maken; onder het genot van een hapje en een drankje ( siroop van de limonade koe) maak je kennis met je buren en de buurtkinderen. Geweldig!!!

Daarbij werd tijd besteed aan schminken, de bingo te organiseren en ballonnen te vouwen voor de kinderen; activiteiten die alle erg enthousiast werden ontvangen.
Na een lange drukke heerlijke zonnige en zeer geslaagde Burendag kijken wij terug op een bijzondere 7e Burendag.

G. Regenbogen.

 

 

 

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *