+0 - 0  by /0 comments

Halloween Bussumsestraat groot succes!

Wat een geweldig Halloweenfeest dit jaar! Groter en leuker dan andere jaren en het meest bijzondere aan dit jaar was toch wel dat we zoveel buren hadden die kwamen helpen. Niet alleen de fantastische buren die meehielpen in de organisatie en uitvoering van de spooktenten, maar ook de buren die naar buiten kwamen zodra ze zagen dat we begonnen met het opbouwen! Nog niet eerder waren we zo snel klaar met de opbouw; vele handen maken echt licht werk. Lieve buurtbewoners en mensen van de Buurtcommissie: we maakten dit voor, door en mét jullie tot een groot Halloween feest. Bedankt!

halloween-2016-2Om 18.00 uur; toen het eenmaal begon, werd het een groot feest. Griezelige muziek schalde door de straat en alle geschminkte griezels (vanaf 13.00 uur al in grime) liepen nu over het plein en door de straten. De kinderen genoten! Sommigen waren even bang, maar overwonnen zo stoer hun angst om een ‘selfie’ met de monsters te maken. Geweldig! Ook de griezeltenten waren een groot succes. Ouders en kinderen gilden het uit van schrik en plezier.

halloween-2016-1Nog even een suikerspin smullen om bij te komen en alle opgehaalde snoepjes te tellen, hihi.
Wij hebben genoten. Wat een hoop variatie in culturen bezochten ons Halloween feest: Poolse, Tsjechische, Surinaamse, Indonesische, Nederlandse, Turkse en Marokkaanse buren… het maakte niet uit, allemaal met één doel op straat: GRIEZELEN! En dat ja, dat is heel goed gelukt. Wij zeggen: “Volgend jaar zeker weer!”.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *