+0 - 0  by /0 comments

Milan Summer Festival

Het Milan Summer Festival is al jaren het grootste Hindostaanse openluchtfestival van Europa. Dit jaar voor het eerst 2 weekenden lang: van 29 tot en met 31 juli en op 6 en 7 augustus. 

Het Milan Summer Festival is het Haagse festival over de Hindostaanse cultuur. Kom kijken, luisteren en proeven. In het Zuiderpark treden dansgroepen en internationale artiesten op. Ook is er een uitgebreide tropische markt.

Bollywood
Op 30 en 31 juli toont het Milan Summer Festival in samenwerking met het Zuiderparktheater Bollywood films. Het zijn films vol dans, zang en muziek met onder andere acteur Sharukh Khan in de hoofdrol.

Nieuw jongerenfestival Tintelfris
De organisatie van het Milan Summer Festival organiseert speciaal voor jongeren op vrijdag 5 augustus het Tintelfris Festival. Bekende artiesten uit de muzieksoorten House, Urban, Eclectic, Latin en R&B wereld, staan op het podium. Radiostation FunX doet mee bij de organisatie.

Meer informatie
Informatie over de optredende artiesten, de tijden en de kaartverkoop vindt u op de site van het Milan Summer Festival. Bezoek de site van Tintelfris voor meer informatie over het jongerenfestival op 5 augustus.

In Den Haag zijn veel festivals en evenementen. Voor een overzicht van wat er allemaal te doen is, kunt u het beste kijken op http://www.denhaag.com

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *