+0 - 0  by /0 comments

1 en 2 september: Ook voor Jou Festival

Beste buurtbewoner / relatie,

Wees welkom op vrijdag 1 en/of zaterdag 2 september om de opening van ons nieuwe theaterseizoen mee te vieren!

Het plein van Theater Dakota wordt één groot festival. Gratis toegang! Dakota opent het theaterseizoen op een grootse manier met het gloednieuwe Ook van Jou Festival. Heerlijk eten (uit de buurt!), verhalen, muziek, film, optredens en allerlei acts over tussendoor. Vertel je verhaal bij Riboet, ontdek muziekinstrumenten bij de muziekbalie van Orkest Morgenstond, haal lekker wat te eten en geniet van de optredens op het podium. Maak je eigen film in de filmtent, laat je schminken, luister naar de mooiste verhalen en verwonder je bij de circuscapriolen van Circaso en free run van Jump Academy.

Het leuke is dat het festival mede mogelijk wordt gemaakt door de buurt. Het programma is tot stand gekomen in samenspraak en met medewerking van buurtbewoners. Alle eetkraampjes worden bemand door mensen uit Escamp met een voorliefde voor koken en heerlijk eten. Dakota opent het seizoen met een groot spektakel en dat doet het theater graag samen met jou. Zorg dat je er bij bent!

Programma vrijdag 1 september (17.00 – 22.30 uur)
Optredens van Tim Akkerman, De Règâhs, het Volksoperahuis, Level UP: Angelina Moore, Sama Cosa, Denise Jannah, Lady Sings The Blues, Firma MES, Aysia Gakeer, Nesrin Vurucu, Tülin Yilmaz en comedy van Farbod Moghaddam. Pleinacts: Riboet Verhalenkunst, Orkest Morgenstond, Circaso, Jump Academy, Film maken met de I-pad-tafel. En meer….

Programma 2 september (15.00 – 20.00 uur)
Optredens van Luca Warmer, Dancerella, Nitsanim, Monsoon, RWMG. Het beste van Escamp op het podium! Geweldige afsluiting (19.00 uur) door Farbod & Friends (comedy, muziek en spoken word). Pleinacts: Riboet Verhalenkunst, Orkest Morgenstond, Circaso, Film maken met de I-pad-tafel en Ukkieconcerten. En meer…

Zeven verschillende kramen met heerlijk eten. En natuurlijk onze eigen buitenbar met de lekkerste drankjes en snacks. Het Ook van Jou Festival van Dakota wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds1818 en stadsdeel Escamp.

Meer informatie en het programma: http://www.theaterdakota.nl

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *