+0 - 0  by /0 comments

Sinterklaasintocht Den Haag Zuid West ging helaas weer niet door!

 

De organisatie van de Sinterklaasintocht in Den Haag Zuid West heeft helaas moeten besluiten om ook dit jaar geen Sinterklaasintocht in Den Haag Zuidwest te organiseren. De voornaamste reden is het hoge aantal besmettingen dat op dit moment, ook onder de kinderen, rondgaat. Gezien de grote opkomst tijdens de intocht van Sinterklaas in Den Haag Zuidwest achten wij het onverstandig om de vele bezoekers, kinderen en vrijwilligers bloot te stellen aan een mogelijke Corona besmetting.

Het concept van deze intocht is dat Sinterklaas en de Pieten zich tussen het publiek begeven om de afstand tot de kinderen te verkleinen. Maar daar zit nu juist het probleem: de afstand! Het is niet haalbaar om bij de opzet van dit feest aan de geadviseerde 1,5 meter afstand te voldoen.

Uiteraard spelen er nog vele andere factoren mee die het organiseren van deze intocht, in onze ogen, dit jaar nog onverantwoord maakt. Het is een zeer moeilijke beslissing geweest waarbij de organisatie uiteraard niet over één nacht ijs is gegaan.

De organisatie gaat zich nu focussen op 2022, er vanuit gaande dat de positieve ontwikkelingen m.b.t. Corona doorzetten en we tegen die tijd terug zijn bij ‘normaal’ waardoor wij een Sinterklaas intocht in Den Haag Zuidwest kunnen organiseren zonder eventuele risico’s.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *