Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis ouderworkshop van Studiekring

november 10, 2015 @ 19:15 - 21:15

Help je zoon of dochter met huiswerk!
Uit onderzoek blijkt dat in de helft van de gezinnen met schoolgaande kinderen elke week wel een keer strijd over huiswerk geleverd wordt. Je zoon voetbalt liever dan dat hij leert voor zijn proefwerk Frans. En ben jij nou de enige die zich druk maakt om de kelderende cijfers van je dochter? Om nog maar te zwijgen over die telefoon waar ze aan verslaafd is. Herkenbaar?

Gelukkig is slim huiswerk maken te leren. En hoe je daar als ouder bij helpt ook. Kom naar de gratis workshop Helpen met huiswerk van Studiekring voor tips en trucs én een persoonlijk plan van aanpak.

In onze vestiging in Den Haag organiseren we 10 november de ouderworkshop Helpen met huiswerk. Samen met onderwijsdeskundigen en in gesprek met andere ouders maak je een eigen plan van aanpak. Je leert hoe je helpt met ‘leren leren’, plannen en structuren. Hoe vul je een agenda het beste in? Hoe kun je het beste dat ene vak overhoren? En welke rol spelen digitale middelen bij het maken van huiswerk?

Door jarenlange ervaring in huiswerkbegeleiding weet Studiekring als geen ander wat er in de hoofden van jongeren omgaat. Met eenvoudige tips proberen we ouders handvatten te bieden waarmee ze thuis zelf aan de slag kunnen gaan samen met hun zoon of dochter.

Gegevens

Datum:
november 10, 2015
Tijd:
19:15 - 21:15
Evenement Categorie:
Site:
http://www.studiekring.nl/overige-diensten/helpen-met-huiswerk

Organisator

Studiekring Den Haag
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Studiekring
Weimarstraat 309
Den Haag, Zuid Holland 2562 HJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie