+0 - 0  by /0 comments

29 oktober: One Planet Festival

Het Museon heeft een nieuwe vaste tentoonstelling over het werk van de Verenigde Naties aan een betere wereld. Inwoners van Den Haag als internationale stad van vrede en recht kunnen op zaterdag 29 oktober gratis komen kijken.

De Verenigde Naties hebben 17 duurzame doelen opgesteld voor een betere wereld in 2030. Op de One Planet tentoonstelling laat het Museon de bezoekers op een interactieve manier hiermee kennismaken. Wat betekenen ze? En wat merkt de Hagenaar ervan?

Een belangrijke tentoonstelling: niet voor niets gaf secretaris-generaal Ban Ki-moon een videotoespraak bij de opening.

One Planet Festival
Op zaterdag 29 oktober 2016 tussen 10.00 en 17.00 uur is het Museon gratis toegankelijk. Kom kijken naar de nieuwe tentoonstelling of doe mee aan 1 van de activiteiten:
– theater met Nico en zijn Kliko
– de One Planet IQ-quiz
– de Mobiele Energie Show
– muziekprogramma voor kinderen.

Internationale stad van vrede en recht
Wie naar de tentoonstelling komt, kan ook de ‘International Lounge’ bekijken. In deze lounge presenteren de in Den Haag gevestigde internationale organisaties zich. Bekijk Den Haag zoals de wereld de stad ziet.

Museumnacht
Het programma in het Museon krijgt ’s avonds een vervolg in de Museumnacht (niet-gratis). Veel musea openen zaterdagavond hun deuren voor een speciaal programma.

Kijk voor meer informatie op http://www.denhaag.com

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *