+0 - 0  by /0 comments

Allemaal Digitaal

Ga naar een tabletcursus van Allemaal Digitaal!

Internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wilt u uw huur betalen, uw OV-kaart opladen of uitzoeken waar u een nieuw apparaat het goedkoopste kunt aanschaffen? Moet u belastingaangifte doen? Wilt u weten of u vanmiddag beter een paraplu kunt meenemen? Internet is een belangrijke informatiebron en biedt naast praktische hulp ook veel gemak en vermaak, zoals contacten onderhouden, muziek luisteren en spelletjes doen.

U bent er vast wel eens tegenaan gelopen: bijna alles regelt en bekijkt u tegenwoordig op internet. Met het gebruik van internet blijft u langer zelfstandig en betrokken bij de maatschappij. Met een tablet kunt u leren hoe u internet kunt gebruiken. U tikt op het schermpje aan wat u wilt doen. U kunt de tekst of de afbeelding op uw scherm eenvoudig groot maken, zodat u het goed kunt zien. Bijna iedereen kan het leren. U hoeft geen enkele computerervaring te hebben om aan een cursus deel te nemen. Tijdens de basiscursus leert u spelenderwijs hoe een tablet werkt. De cursus wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw niveau. En tijdens de cursus ontmoet u meteen nieuwe mensen! De prijs per cursus is verschillend, maar u kunt al een cursus volgen vanaf €10,– (met Ooievaarspas vanaf  € 5,–).
Een eigen tablet met € 50,– korting

Als u cursus gaat volgen, kunt u dat het beste met een eigen tablet doen. U raakt dan vertrouwt met het apparaat en kan de tablet indelen naar eigen inzicht. Ook kunt u thuis het geleerde nog eens oefenen en de volgende les hier weer vragen over stellen.

Schrijft u zich in voor een tabletcursus van Allemaal Digitaal? U kunt dan een tablet, de  ACER ONE 10 B3-A20, kopen voor € 155,–. Voor € 175,– krijgt u een speciaal voor senioren ingerichte tablet.  Met uw Ooievaarspas krijgt u 50 euro korting. Bij het apparaat kunt u een jaar lang gebruik maken  van de telefonische helpdesk en hulp op afstand.  De tablet kan bezorgd worden op de cursuslocatie.  Een bestelformulier voor de tablet krijgt u bij inschrijving voor de tabletcursus.

Heeft u nog vragen over de bestelling van uw tablet of het servicepakket? Bel: 070-3085504.

Ontdek de vele cursusmogelijkheden
Zodra u de basisvaardigheden onder de knie heeft , zijn er allerlei korte vervolgcursussen om nog beter gebruik te maken van de mogelijkheden die uw tablet biedt. In een vervolgcursus leert u bijvoorbeeld over het gebruik van DigiD, OV-kaart en Internetbankieren. U kunt leren gebruik te maken van Skype, Whatsapp, Facebook en Twitter. Misschien wilt u leren online te betalen via IDEAL of digitaal tickets bestellen en betalen. Of leert u liever uw foto’s op te slaan en te bewerken. Afhankelijk van uw interesse kunt u aanvullende cursussen volgen.

Extra hulp bij vragen over de tablet
Op verschillende plaatsen kunt u terecht voor extra hulp. Zo heeft Computerhulp070 een eigen computerclub die wekelijks met elkaar naar oplossingen zoekt. Bij de bibliotheek kunt u naar het inloopspreekuur en oefenen met ‘Klik en Tik’ en Seniorweb heeft een computerspreekuur. Informeer hiernaar bij de aanbieder van uw tabletcursus!

Allemaal Digitaal Hulptelefoon
Weet u niet zo goed naar welke cursus u wilt gaan? Heeft u vragen over de tablet met Ooievaarspaskorting of gaat u liever eerst naar een voorlichtingsbijeenkomst waar u informatie krijgt over de mogelijkheden van de tablet? Bel dan met een medewerker van Allemaal Digitaal: 070-3533210.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *