+0 - 0  by /0 comments

Doe mee aan de Haagse Sport Challenge

Wilt u gaan sporten maar weet u nog niet welke sport bij u past? Of wilt u een sport uitproberen? Meld u dan aan voor de Sport Challenge. Vanaf 1 maart gaat u dan voor 9 weken de uitdaging aan en maakt u kans op een beloning.

Als u zich aanmeldt voor de Sport Challenge, dan krijgt u elke week een opdracht die te maken heeft met een thema. Thema’s zijn bijvoorbeeld:
– goedkoop sporten
– watersport
– sporten die weinig tijd kosten
– of krachtsport.

Ambassadeurs voor deze uitdaging zijn bekende Hagenaars Bas Muijs en Jessica Mendels. Ook zij voeren de thema-opdrachten uit.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven voor de Sport Challenge via de website http://www.heeldenhaagsport.nl. Daarna ontvangt u een wekelijks een nieuwsbrief met de thema-opdracht, adviezen en speciale aanbiedingen van Haagse sportverenigingen en bedrijven.

Beloning
Behalve dat uw gezondheid verbetert door meedoen aan de Sport Challenge, maakt u kans op een beloning. Kunt u aantonen dat u minimaal 5 keer aan de wekelijkse thema-opdracht heeft meegedaan, dan kunt u kiezen uit prijzen zoals een stappenteller of een kortingsbon. Maak hiervoor een selfie tijdens de thema-opdrachten en deel deze selfies via sociale media met vermelding van #sportzitiniedereen.

Sport zit in iedereen
De Sport Challenge is onderdeel van de campagne ‘Sport zit in iedereen’ van de gemeente in samenwerking met Haagse sportaanbieders. Deze campagne is erop gericht om meer Hagenaars aan het sporten en bewegen te krijgen. Op de campagnewebsite http://www.heeldenhaagsport.nl vindt u onder andere  verhalen van Hagenaars die bewegen en sporten en kortingen van Haagse sportaanbieders.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *