+0 - 0  by /0 comments

Goed voor Elkaar festival: alles over zorg en ondersteuning in uw wijk!

 

Kent u de mogelijkheden voor zorg en ondersteuning in uw eigen wijk al? De taxibus, boodschappenbegeleiding, hulp bij het huishouden, samen eten of leuke dingen doen: het is allemaal dichterbij dan u denkt. Kom naar het Goed voor Elkaar festival voor informatie, advies of gewoon voor de gezelligheid. Maak kennis met de organisaties in uw wijk, doe mee met leuke activiteiten en geniet van mooie optredens of een lekker kopje koffie met uw buurtgenoten. De toegang is gratis.

Met het Goed voor Elkaar festival laat gemeente Den Haag de komende twee maanden aan inwoners zien welke mogelijkheden voor zorg en ondersteuning zij in hun wijk kunnen vinden. Het festival vindt tussen 1 september en 5 november in elk stadsdeel plaats.

Kom op vrijdag 29 september tussen 12.00 en 17.00 uur naar het Goed voor Elkaar Festival in Escamp, Winkelcentrum Leyweg.

Het Goed voor Elkaar Festival wordt georganiseerd door Gemeente Den Haag in samenwerking met VÓÓR Welzijn, MOOI, Zebra, MEE en Welzijn Scheveningen.  Kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/voorelkaar

 

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *