+0 - 0  by /1 comment

Handhavingsactie fout parkeren in Rustenburg-Oostbroek-Zuid

De gemeente organiseert binnenkort een handhavingsactie in het gebied Rustenburg-Oostbroek-Zuid. Dit gebied wordt begrensd door de Soestdijksekade, het Soestdijkseplein, Escamplaan, Apeldoornselaan, Dierenselaan, De la Reyweg en Veluweplein.

De actie richt zich op gevaarlijke parkeersituaties in straten waar nood- en hulpdiensten niet of nauwelijks doorheen kunnen.

Overlast
In deze wijk wordt op stoepen en in straathoeken geparkeerd. De doorgang voor nood- en hulpdiensten is daardoor niet overal gegarandeerd. Ook mensen die slecht ter been zijn en mensen met een kinderwagen hebben hier last van.

Boete en wegslepen
Eigenaren van gevaarlijk geparkeerde auto’s krijgen een boete en/of auto’s worden weggesleept. De brandweer rijdt ook door het gebied tijdens de actie. Als dat nodig is, wordt de sirene aangezet.

Bewonersbrief
Bewoners hebben over de handhavingsactie een brief van de gemeente gekregen.

+ 0 - 0

1 comment

  1. Sytze Ferwerda

    Heeft inmiddels plaats gevonden. Heel stom, omdat ze om 20.00 uur ’s avonds door de wijk reden. Dat geeft natuurlijk geen goed beeld hoe vol en fout het staat. Voor de parkeerdruk loopt de gemeente wél tussen 24.00 en 2.00 uur. Een gemiste kans. Kom nog een keer, maar dan om 23.00 uur. We kregen als wijk bewoners wel een aankondiging, krijgen we ook bericht over het resultaat? Ben benieuwd!

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *