+0 - 0  by /0 comments

Laat uw fiets gratis voorzien van een uniek framenummer

Laat van 14 tot en met 20 april op diverse locaties in de stad gratis een uniek framenummer in uw fiets graveren. Het enige dat u nodig hebt is een identiteitsbewijs.

De actie maakt deel uit van een campagne tegen fietsdiefstal waarin politie en gemeente Den Haag samenwerken om het aantal fietsdiefstallen terug te dringen.

Voordelen uniek framenummer
Doordat de fiets herkenbaar is aan het framenummer en daardoor moeilijker verkoopbaar, wordt een potentiële dief afgeschrikt. Fietsen die toch worden gestolen, kunnen aan de hand van dit unieke nummer makkelijker worden terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar. Het is dan wel belangrijk dat er aangifte van de diefstal is gedaan. Aangifte doen kan via de website van de politie.

Locatie
Op de volgende locatie kunt u op 18 april door het team van de gemeente gratis een framenummer in uw fiets laten graveren:

Woensdagochtend 18 april 9.30 – 11.30 uur: Dierenselaan / Apeldoornselaan 

 

Fietsdepot graveert gratis
De medewerkers van het Fietsdepot kunnen ook gratis uw fiets graveren. Het adres is Junostraat 24 in Den Haag. Maak hiervoor een afspraak via www.fietsdepothaaglanden.nl of bel (070) 752 88 00.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *