+0 - 0  by /0 comments

Maak uw eigen geldplan van Startpunt Geldzaken

startpunt-geldzaken-2De gemeente is vanaf vrijdag 14 oktober 2016 aangesloten bij het Startpunt Geldzaken. Daardoor kunnen Hagenaars ook gebruikmaken van de geldplannen van Startpunt Geldzaken.
De gemeente maakt gebruik van geldplannen van Startpunt Geldzaken voor haar inwoners. Met deze geldplannen wordt u stap voor stap geholpen uw geldzaken in balans te brengen en te houden. Het invullen van de geldplannen is anoniem en gratis.

Geldplannen
De geldplannen zijn er voor huishoudens in verschillende omstandigheden. In deze geldplannen krijgt u tips en adviezen hoe u het beste met uw geld om kunt gaan en waarop u kunt besparen.

Geldplan voor uw situatie
Kies het geldplan dat het beste bij uw situatie past.

Geldplan: Kom uit de geldzorgen via  https://denhaag.uitdezorgen.startpuntgeldzaken.nl/
Heeft u financiële problemen? Met dit geldplan wordt eerst gekeken naar de ernst van uw situatie en wat voor hulp nodig is. Daarna wordt er een overzicht gemaakt van uw financiële situatie. U krijgt dan belangrijke actiepunten te zien die u helpen om uit de geldzorgen te komen.

Geldplan: Beter rondkomen via  https://denhaag.rondkomen.startpuntgeldzaken.nl/?mpwui=b78af129-c854-4a5a-b1db-a81b0d2899e8
Vindt u het moeilijk om elke maand rond te komen? Dan geeft dit geldplan u tips die het beste bij uw situatie passen. Ook krijgt u een voorbeeldplan te zien hoe mensen in een vergelijkbare situatie grip op hun geldzaken hebben gekregen.

Geldplan: Sparen, aflossen of beleggen? via  https://denhaag.sparen.startpuntgeldzaken.nl/?mpwui=f5657717-a672-4df6-98b6-e7186fea9813
Heeft u regelmatig geld over? Dan kan dit geldplan u helpen bij het maken van uw keuze om te sparen, af te lossen of te beleggen.
Wilt u liever het overzicht van deze geldplannen bekijken? Ga dan naar de website http://www.denhaag.startpuntgeldzaken.nl

Startpunt Geldzaken
Het Startpunt Geldzaken is een samenwerking van Nibud, Vereniging Eigen Huis, Vereniging van Effectenbezitters (VEB) en de Financial Planning Standard Board Nederland (FPSB).

Zie ook
Schuldhulpverlening via  http://www.denhaag.nl/home/bewoners/loket/zorg-en-financiele-hulp/to/Schuldhulpverlening-3.htm

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *