+0 - 0  by /0 comments

Opening expositie Haagse Verhalen

Van 20 tot en met 31 december 2016 staat het Atrium van het stadhuis in het teken van de mensen die de stad Den Haag maken tot wat zij is. Met de gratis toegankelijke tentoonstelling ‘Haagse Verhalen’ worden portretten van Hagenaars groots gepresenteerd. U bent van harte welkom om de openingsbijeenkomst bij te wonen op dinsdag 20 december vanaf 16.30 uur.

Na eerder online te zijn gedeeld, vinden deze prachtige portretten en verhalen nu hun weg naar de stad. Initiatiefnemers achter de fotoseries (Den Haag Marketing en de gemeente Den Haag) hebben de handen ineen geslagen voor een gezamenlijke expositie in het stadhuis. In totaal worden 28 portretten uit de portretseries ‘Dit is mijn Den Haag’ en ‘Haagse Mensen’ gepresenteerd .

Route met leuke acties
Naast de tentoonstelling met prachtige portretten en persoonlijke verhalen ligt er een speciaal samengestelde route klaar om bezoekers mee te nemen langs de leukste plekken in Den Haag. Op vertoon van de routekaart ontvangen bezoekers een leuke aanbieding of korting op de locaties langs de route. De route is gratis verkrijgbaar in het Atrium, bij de VVV naast het stadhuis en bij tal van andere locaties in de stad. Wil je jezelf ook laten vastleggen in een Haags portret? Loop dan langs om een virtuele ansichtkaart te laten maken in de photobooth in het Atrium.

Een stad vol verhalen
Den Haag heeft veel te bieden. Naast de mooie gebouwen, het strand en een bruisend centrum, bezit de stad een veel grotere rijkdom: de mensen. Met meer dan 515.000 inwoners en vele bezoekers, is Den Haag met recht een stad vol verhalen. Met de persoonlijke verhalen van de bijzondere mensen deelt Den Haag een inkijkje in het hart van de stad.

Het afgelopen jaar zijn diverse bewoners en bezoekers van de stad Den Haag geportretteerd voor de Instagram- en Facebook-fotoseries ‘Dit is mijn Den Haag’ en ‘Haagse Mensen’. Wekelijks hebben veel mensen meegewerkt aan deze bijzondere portretseries waarin de liefde voor de stad Den Haag centraal staat.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *