+0 - 0  by /0 comments

Opruimchallenge in Escamp en Scheveningen

Op 19 september kunt u voor stadsdeel Escamp meedoen met de Opruimchallenge. Een opruimopdracht waarbij het beste stadsdeel wint. Als voorbereiding worden de deelnemers getraind door topsporter. Scheveningers doen mee op 5 oktober. 

Vanaf 25 mei 2016 trekt de Haagse Opruimestafette door de stad. Bewoners werken met elkaar aan een schone stad. Na stadsdelen Centrum en Loosduinen en Segbroek is het nu de beurt aan Escamp en Scheveningen. Iedereen uit de stadsdelen kan aansluiten.

Zo is er de Opruimchallenge. Welk stadsdeel vervult de opdracht het beste en haalt het meeste afval op?  Een gratis intensieve training van Haagse topsporters zorgt ervoor dat iedereen goed voorbereid.

Wanneer
– maandag 19 september in Escamp, van 16.00 tot 17.30 uur in de speelweide in het Zuiderpark aan de kant van het Soestdijkseplein. Het blijft nog even een verrassing wie de challenge begeleidt.
– woensdag 5 oktober in Scheveningen, van 15.30 tot 16.30 uur in de Ary van der Spuyweg met Taekwondo topcoach Manni Zareei.

Kosten
gratis

Aanmelden
Via de Facebookpagina van de Haagse Opruimestafette Escamp: http://www.facebook.com/events/130635067370033/. Let op: er is plaats voor maximaal 20 personen.

De aanmelding voor de Opruimchallenge in Scheveningen is nog niet gestart.

Haagse Opruimestafette
Op de pagina van Haagse Opruimestafette op http://www.denhaag.nl vindt u informatie over de andere activiteiten in stadsdelen Escamp en Schevenignen. Woont u in een ander stadsdeel? Kijk dan wanneer de Haagse Opruimestafette bij u in de buurt komt.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *