+0 - 1  by /0 comments

Speelplaats Breukelensestraat

Goed nieuws! De gemeente gaat de speeltoestellen en ondergronden van de speelplaats aan de Breukelensestraat vervangen. De kinderen van de kinderraad zijn druk aan de slag gegaan met de ideeën voor de nieuwe inrichting. Graag wil ik u en uw (klein)kinderen laten meebeslissen over de nieuw te plaatsen speeltoestellen.

Meebeslissen

U kunt kiezen uit één van de twee ontwerpen onderaan in dit bericht. Graag ontvang ik uw voorkeur van het ontwerp dat u het liefst gerealiseerd wilt zien. Uw voorkeur kunt u vóór maandag 12 juli op één van de volgende manieren aangeven:

Definitief ontwerp

Het definitieve ontwerp kiezen we op basis van “de meeste stemmen gelden”. Wanneer de stemmen zijn geteld, maken we aan u kenbaar welk ontwerp we gaan uitvoeren.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met de speelbeheerder Nisha Soekhai. U kunt haar bereiken tijdens kantooruren via 070-7528808 of u kunt mailen naar escamp@denhaag.nl.  Heeft u een algemene vraag of wilt u een melding doen? Neem dan contact op met de gemeente Den Haag via www.denhaag.nl of bel 14070.

Met vriendelijke groet,

Harm Benthem

Dienst Publiekszaken, Stadsdeeldirecteur Escamp

 

 

+ 0 - 1

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *