+0 - 0  by /0 comments

Tweede ronde Haags Sportinitiatief

Haags Sportinitiatief steunt nieuwe sportideeën
Na het succes van het eerste Haags Sportinitiatief in het voorjaar van 2016, is de gemeente Den Haag dit najaar weer op zoek naar creatieve en inspirerende ideeën die ervoor zorgen dat Hagenaars die te weinig bewegen meer gaan sporten. Hagenaars en Haagse organisaties met het beste idee winnen een geldbedrag om hun Haags Sportinitiatief uit te voeren.

tweede-ronde-2Meedoen aan de tweede ronde
De gemeente wil met het Haags Sportinitiatief de creativiteit, inspiratie en energie uit de Haagse samenleving stimuleren. Zowel Hagenaars als non-profit organisaties kunnen een Haags Sportinitiatief insturen. Denk aan sportverenigingen, welzijnsorganisaties, stichtingen en wijkberaden.

De beste initiatieven komen in aanmerking voor een bijdrage van maximaal € 10.000. Heeft een initiatief maar € 500 nodig? Dan kan dat uiteraard net zo goed. Het te winnen bedrag hangt af van wat nodig is. De bijdrage is eenmalig. Het Haags Sportinitiatief moet in de toekomst ook zonder bijdrage van de gemeente blijven bestaan en georganiseerd kunnen
worden.

Heb jij een goed Haags Sportinitiatief waardoor je mensen in Den Haag die weinig tot niet sporten aan het bewegen krijgt? Werk je idee uit en dien deze voor 4 november 2016 12.00 uur in via http://www.haagssportinitiatief.nl. Op deze website is ook te vinden aan welke eisen een aanvraag moet voldoen.

Beoordeling
De gemeente toetst of het ingediende Haags Sportinitiatief aan de criteria voldoet.
Alle ‘goedgekeurde’ ideeën worden op 21 november op http://www.haagssportinitiatief.nl gepresenteerd.
Alle Hagenaars kunnen tussen 21 november en 2 december op hun favoriete sportinitiatief stemmen. De sportinitiatieven met de meeste stemmen winnen een geldbedrag. De winnaars worden in december 2016 bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op http://www.haagssportinitiatief.nl

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *