+0 - 0  by /1 comment

Ingezonden: last van de meeuwen

Beste redactie,

Ik wil even iets kwijt dat toch wel een ergernis is bij veel mensen, in ieder geval wel bij ons.
De gemeente heeft ondergrondse containers geplaatst om de meeuwenoverlast te laten verdwijnen. Helaas is dat niet gelukt; er wordt nog veel brood op straat gegooid en er wordt zelfs brood gelegd op de ondergrondse containers. Te gek voor woorden, als je bedenkt dat de gemeente veel geld in de ondergrondse containers heeft geïnvesteerd.

Wij wonen zelf in de Hulshorststraat en mijn buren aan de Ermelostraat en de Terletstraat gooien dus gewoon brood. De een gooit brood vanaf het balkon en de ander gooit het op het dak van zijn schuur. Hier komen dus echt, niet te geloven, honderden meeuwen op af en je wordt gek van de herrie, zeker als je zoals ik uit de nachtdienst komt. Dan word je lekker wakker gemaakt door de vriendjes van je buren. Als ik er wat van zeg, krijg ik een middelvinger. De ander zegt: “Ik niet begrijp”.

Is het een idee om een brief in verschillende talen in de wijk te verspreiden, zodat we dit probleem in onze wijk kunnen stoppen? Die mensen moeten weten dat er een boete op staat. Wellicht kan de boete flink worden verhoogd, zodat ze het nooit meer doen.

Wij hebben hier echt veel last van.

Vriendelijke groet,

Rob

+ 0 - 0

1 comment

  1. Moevanmeeuwen

    Wij wonen op de zijde..hier het zelfde problen..honderden krijsende meeuwen de hele dag en nacht door..geen nachtrust,en elke ochtend vroeg wakker..ben instaat om een luchtbuks aan te schaffen

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *