+0 - 0  by /0 comments

Oproep aan alle talenten in Escamp!

Op zaterdag 19 maart is in Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57) het Dakota’s Lentefeest. Overdag zijn er allerlei gratis kinderactiviteiten en ’s avonds organiseert het theater een Open Podium.

Voor dat Open Podium zoekt Theater Dakota Escamps talent. Iedereen mag en kan meedoen! Dus alle zangers, zangeressen, dansers en danseressen, groepen, bandjes, rappers, dichters en acteurs of actrices opgelet: geef je nu op voor het Open Podium. Je krijgt 10 minuten de tijd om je kunsten op het podium te tonen.

Het thema van het Open Podium tijdens Dakota’s Lentefeest is fris, jong, nieuw en kleurig. Misschien leuk om het thema kleurig en kleurrijk in je act te verwerken! Zoals gezegd: iedereen kan meedoen. Van jong tot oud, het maakt niet uit. Het wordt een geweldige, talentvolle, gezellige avond in Dakota. Doe je mee?

Opgeven kan via Mark Kalsbeek: mark@theaterdakota.nl. Opgeven kan t/m 14 maart. Als je je hebt opgegeven, wordt er contact met je opgenomen. Wees er snel bij. Vol = vol.

Het Open Podium op zaterdag 19 maart begint om 19.30 uur. Doe je zelf niet mee aan het Open Podium, maar je wilt wel komen kijken: je bent van harte welkom. De toegang voor bezoekers van het Open Podium is gratis.

Tot dan!

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *