+0 - 0  by /0 comments

Webinar ‘Help, mijn kind zit thuis!’ – 18 februari

 

Nederland telt meer dan 15.000 thuiszitters: kinderen die vastlopen op school en niet het onderwijs krijgen waar zij recht op hebben. Wat betekent dit voor deze kinderen? En voor de ouders?

Kompassie nodigt u van harte uit voor de familieavond op donderdag 18 februari van 18.30 tot 19.30 uur. Deze familieavond staat in het teken van thuiszitters en wordt volledig online georganiseerd. Angelique de Bruijn en Marieke Boon zijn bij ons te gast. Angelique is Regiomoeder van Mama Vita, regio Zuid-Holland-West en op dit gebied ervaringsdeskundige. Marieke is thema-adviseur passend onderwijs bij Ouders & Onderwijs.

Tijdens de lockdown zitten alle kinderen thuis. Dit heeft veel effect op het hele gezin. Loopt uw kind vast in het onderwijs en dreigt het uit te vallen? Of krijgt uw kind op dit moment al geen onderwijs meer, omdat hij of zij voor onbepaalde tijd geschorst is, of misschien wel een vrijstelling van leerplicht heeft gekregen? Dan is deze avond voor u! Deelname is gratis!

18.15 uur
18.25 uur
18.30 uur
18.35 uur

19.30 uur

Inloggen via Teams
Binnenlaten vanuit lobby
Start bijeenkomst
Angelique de Bruijn, ervaringsdeskundige aan het woord
Marieke Boon, thema-adviseur passend onderwijs
Afsluiting

Aanmelden is vooraf noodzakelijk en mogelijk tot donderdag 18 februari 12.00 uur. Inloggen vanaf 18.15 uur. Merel & Esther zijn uw online gastvrouwen. Via de chat kunt u vragen stellen, zij zorgen ervoor dat deze worden beantwoord.

Klik hier om aan te melden

Neem voor meer informatie contact op met Esther of Merel: mantelzorg@kompassie.nl /070 427 32 40

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *