+0 - 0  by /0 comments

Zaterdag 14 t/m zaterdag 21 oktober: De Betovering bij Dakota

In de herfstvakantie komt kindertheaterfestival De Betovering naar Theater Dakota (14 t/m 21 oktober 2017). De hele week zijn er kinderfilms, -voorstellingen, workshops en activiteiten. Theater Dakota is festivalcentrum van De Betovering: buiten worden er tassen getimmerd en binnen worden ‘ikkes’ versierd – grote kartonnen poppen die je kunt verven, kleuren, beplakken. Helemaal zoals je zelf wilt!

Het gehele overzicht met wat er tijdens de Betovering in Dakota te doen is, kun je vinden op  http://www.theaterdakota.nl/nieuws/herfstvakantie1/

Ook staan alle activiteiten in het Betoveringboekje (af te halen bij de kassa van Dakota). Hierbij al een paar dingen waar je zoal heen kunt:

Meerdere keren per week zijn er toneellessen van Rabarber, voor verschillende leeftijden. Lekker toneelspelen en kijken of het wat voor je is! Je kunt een hele dag (toneel)spelen met NTjong: het Toneelatelier op donderdag 19 oktober (10.30–16.00 uur, leeftijd 7–10 jaar). Je gaat met elkaar aan de slag met een thema en aan het einde van de middag laat je in een mini-voorstelling zien wat je hebt geleerd en gemaakt.

Er is in Dakota elke dag de hele leuke Nederlandse familiefilm Dikkertje Dap te zien (alle leeftijden). Naast de film zijn er heel veel kindervoorstellingen. Wat dacht je van de voorstelling Buurman in de Natuur (leeftijd 5 t/m 10 jaar) op zaterdag 14 oktober (14.30 uur) of de voorstelling Pakman (in een grote vrachtwagen op ons plein!), maandag 16 t/m woensdag 18 oktober, meerdere keren per dag, leeftijd 5 t/m 12 jaar. Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma in de voorstelling Bizar (leeftijd 4+) op maandag 16 en dinsdag 17 oktober (diverse aanvangstijden). Er zijn klassieke babyconcerten (speciaal voor baby’s van 3 t/m 18 maanden) op zondagochtend 15 oktober en een Peuterdag (met Babyconcerten van Makiko Ito en de voorstelling Ikiloliki (2+)) op donderdag 19 oktober. Ga mee naar een andere planeet met Enkeltje Mars (leeftijd 8+, woensdag 18 oktober, 14.00 uur) en ontdek wat je allemaal met een trui kunt doen in Trui (4+) op vrijdag 20 oktober, 10.30 & 12.30 uur.

Voorstellingen en workshops kosten per kaart €7 (met Ooievaarspas €3,50). Met uitzondering van Pakman en Klassiek voor baby’s (namelijk €5, Ooievaarspas €2,50). Voor de film betaal je €7 (met Ooievaarspas €3,50) en het Toneelatelier €12,50 (met Ooievaarspas €6,25). Een TAS timmeren en een Ikke kost €6 (met Ooievaarspas €3) (de rest van de week kun je terugkomen om er verder aan te werken). Let er op dat zowel ouders/begeleiders als kinderen een kaartje dienen te kopen voor een voorstelling en film.

Tot ziens in Dakota!
Theater Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *