+0 - 0  by /0 comments

11 september: Gratis eet- en theaterfestival Kook van Jou in Theater Dakota

LOGO Dakota

Kom langs op het Eet- en Theaterfestival Kook van Jou in Theater Dakota. Mét een foodmarkt, waar je de heerlijkste hapjes en gerechten kan proeven! En mét een heel leuk theaterprogramma over eten en koken. Gratis toegang! Wanneer? Zondag 11 september (11.00 tot 17.00 uur). Waar? In Theater Dakota, Zuidlarenstraat 57.

Op de foodmarkt van Dakota kun je de favoriete gerechten van inwoners van Escamp komen proeven. Een hele rij kraampjes met de lekkerste gerechten! Het plein van Dakota wordt omgetoverd tot een heuse markt met alle smaken en eten vanuit de hele wereld en op allerlei plekken in het theater is er een theaterprogramma voor jong én oud.

Wat dacht je van de kindervoorstelling Grrrrroente en van de interactieve installatie Fruit Power, een unieke installatie met muziek én fruit! In de theaterzaal vindt de voorstelling Aan tafel plaats; een voorstelling mét Haagse verhalen over eten en over smaken van thuis. Tegelijkertijd krijg je bij die verhalen de gerechtjes geserveerd. In de filmzaal draait een film, speciaal voor Kook van jou, over – hoe kan het ook anders – eten (documentaire Ants on a Shrimp). Ook Casa Benali komt tijdens Kook van Jou naar Dakota. Schrijver Abdelkader Benhali schreef samen met zijn vrouw een kookboek en vertelt daarover. Tegelijkertijd kookt zijn vrouw verschillende gerechtjes. Kook van jou wordt een geweldig feestelijk, smakelijk en theatraal festival.

Meer informatie: http://www.theaterdakota.nl

Deel deze uitnodiging! Iedereen is welkom!

Tot 11 september!

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *