+0 - 0  by /0 comments

17 en 18 juni: Open dagen Sportcampus Zuiderpark

Locatie voor sport, onderwijs en bewegen

Op de plaats van het oude voetbalstadion van ADO Den Haag staat nu Sportcampus Zuiderpark. De sportcampus is een locatie voor sport, onderwijs en bewegen. Kom op 17 en 18 juni naar de open dagen van de nieuwe Sportcampus.

Naast een breed aanbod aan sportmogelijkheden voor het mbo en hbo is Sportcampus Zuiderpark een centrum voor toegepaste kennis, praktijkonderzoek en sportevenementen.

Open dag 17 en 18 juni
De bouw van het Sportcampus Zuiderpark is klaar en de laatste werkzaamheden worden afgerond. Bent u ook benieuwd naar de nieuwe Sportcampus? Op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017 opent de campus zijn deuren voor buurtbewoners, sportliefhebbers en (toekomstige) studenten.
Meer informatie vindt u op de nieuwe website van Sportcampus Zuiderpark.

Over Sportcampus Zuiderpark
De Haagse Hogeschool vestigt zich op het nieuwe complex met de opleidingen Leraar Lichamelijke Opvoeding (HALO) en Sportkunde en International Sport Management. Lees meer over deze opleidingen op www.dehaagsehogeschool.nl.
De School voor Lifestyle, Sport en Bewegen van het ROC Mondriaan maakt ook gebruik van deze locatie. Hierdoor komen opleidingen op het gebied van sport en bewegen bij elkaar. Lees meer over deze opleidingen op  http://www.rocmondriaan.nl

Het complex bestaat uit:
– een topsporthal
– een beachsporthal
– een turnhal
– een dubbele breedtesporthal
– een dojo (judozaal)
– een danszaal
– 4 gymzalen

Het sportveldencomplex is opnieuw ingericht met 8 voetbalvelden, een multifunctioneel kunstgrasveld voor hockey en tennis en een beachcourt (sportstrand).
De opleidingsteams van ADO Den Haag en de amateurvoetbalclubs HDV en WIK zijn de vaste bespelers. Daarnaast zullen de beachvolleyballers, de beachsoccerspelers en de studenten van de Academie voor Sportstudies en ROC Mondriaan in de toekomst gebruikmaken van het veldencomplex.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *