+0 - 0  by /0 comments

21 mei: Opening van de Verborgen Tuin

Poster Verborgen TuinOp zaterdag 21 mei vindt de feestelijke opening plaats van de binnentuin aan de Loenensestraat van 13.00 tot 18.00 uur. Om 14.00 uur wordt de Verborgen Tuin geopend door wethouder Ingrid van Engelshoven.

De Verborgen Tuin moet een rustige plek in de stedelijke omgeving worden waar liefhebbers kunnen genieten van tuinieren en de natuur. De binnentuin wordt een proeftuin voor duurzame stadslandbouw met speel- en siergroen voor en door buurtbewoners. Dit biedt de gelegenheid tot ontmoeting tussen bewoners van verschillende culturele achtergronden, jong en oud.

 

Doel van het project
Wij willen in de wijk Rustenburg-Oostbroek een groene oase realiseren waar liefhebbers kunnen genieten van groen, tuinieren en ontmoeting en waar kinderen uit de hele wijk een veilige natuurspeelplaats vinden.

De verborgen tuinVoor wie is het bedoeld?
De binnentuin ligt achter het complex aan de Loenensestraat in Den Haag. Niet alleen de bewoners van dit complex zijn de doelgroep maar heel de wijk Rustenburg-Oostbroek, met een speciale focus op het zuidelijke deel van de wijk. Wij betrekken (leerlingen van) de in de buurt gelegen basisscholen en benaderen Wijkvereniging Zuiderpark (ouderen) en Activiteitencentrum Middin aan de Weesperstraat (volwassenen met een verstandelijke beperking) om potentiële deelnemers te bereiken.

Wilt u meedoen?
U kunt u aanmelden via http://www.cityspices.nl/de-verborgen-tuin/

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *