+0 - 0  by /0 comments

Komt dat zien!

WereldBurgerKermisOp zaterdag 27 februari is iedereen van harte welkom op de gezellige Wereldburger Kermis! Jong en oud kan genieten van heerlijke wereldse burgers, toffe optredens en leuke spelletjes in het Haagse Escamp.

Op deze bijzondere dag is er voor u en uw gezin genoeg te doen! Geniet van swingende live muziek, heerlijke hapjes en drankjes, bied mee op de veiling of doe gezellig mee aan andere activiteiten. Voor de jongste bezoekers zijn er in de middag genoeg leuke activiteiten gepland. Koop een strippenkaart en laat de kids onder andere mee doen aan oud-Hollandse spelletjes, pinata slaan, bordspellen, knutselen of met de dans- of circusworkshop.

Voor de volwassenen is er de Pimp Your Closet Pop-Up Store met kleurrijke tweedehands kleding en accessoires. Shop ’til you drop, laat een haar- en huidanalyse doen of laat een polaroidfoto maken met je vrienden in de Photobooth.

Vanaf 18.00 treden De Haagse Hopjes en Puck & The Pyjammahs op! Ondertussen worden er bijzondere en diverse burgers klaar gemaakt, zoals een Amerikaanse, Afrikaanse, Mexicaanse of Aziatische burger. Ook zijn er nog andere activiteiten, zoals een veiling en een spannend spelletje Biervissen met speciaal biertjes.

Koop nu uw Early Bird tickets voor slechts €5,00 via Voor je Buurt. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang! Op de dag zelf zijn de kaarten aan de deur te koop voor €7,50. Kom langs, geniet van het feest én steun de starters en Escamp! Bij binnenkomst krijgt elke bezoeker een gratis strip, gewoon omdat het leuk is dat je er bent! De verschillende activiteiten worden namelijk met strippen betaald. Let op: op de dag zelf kan er niet gepind worden, dus neem contant geld mee.

De opbrengst van het feest gaat naar het programma van Starters4Communities Escamp. Dit programma leert starters alles over sociaal ondernemen en bottum-up stadsontwikkeling. Wat de starters hebben geleerd brengen zij direct in de praktijk door het ondersteunen van bewonersgestuurde wijkinitiatieven met als doel de wijk dynamischer en leefbaarder. Kijk voor meer informatie over de actie de crowdfundpagina .

Via de Wereldburger Kermis facebookpagina blijf je op de hoogte van alle activiteiten aankomende zaterdag. Komt dat zien!

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *