+0 - 0  by /0 comments

Doe mee met de Nationale Kinderzwerfboekdag op 5 oktober!

Doe mee met de Nationale Kinderzwerfboekdag op 5 oktober!
En breng een kinderboek naar de Little Free Library Rustenburg-Oostbroek

Op woensdag 5 oktober is het Nationale Kinderzwerfboekdag. In heel Nederland worden op deze dag kinderboeken uit zwerven gestuurd. Ook de Little Free Library Rustenburg-Oostbroek doet mee! Wij roepen kinderen op om op 5 oktober gelezen kinderboeken bij ons te brengen. Het boek krijgt een zwerfsticker opgeplakt en kan beginnen aan een spannend zwerfavontuur.

Breng een boek
De Kinderboekenweek start op 5 oktober. Kinderzwerfboek, een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp, vindt dat er boeken moeten zijn voor álle kinderen. Lezen is namelijk cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind. Daarom roept de LFL aan de Nunspeetlaan kinderen op om op 5 oktober gelezen kinderboeken te brengen. Natuurlijk kunnen zij dan zelf een ander leuk boek uitzoeken om thuis te lezen en daarna weer uit zwerven te sturen!

Wat is een KinderzwerfboekStation?
Bij de Little Free Library Rustenburg-Oostbroek aan de Nunspeetlaan is een KinderzwerfboekStation geopend, een plek waar zwerfboeken zich thuis voelen. Kinderen halen hier een boek om thuis te lezen en laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk een KinderzwerfboekStation. Hier vind je ook de speciale zwerfstickers.

Voor meer informatie en de adressen van KinderzwerfboekStations: www.kinderzwerfboek.nl

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *