+0 - 0  by /0 comments

Haags Sportinitiatief

 

Bewegen is leuk, gezond én iedereen kan het. Het Haags Sportinitiatief maakt sporten leuk en bereikbaar voor iedereen die nu niet voldoende beweegt. Alle Hagenaars kunnen een Haags Sportinitiatief indienen bij de gemeente Den Haag en kans maken op een subsidie tot € 10.000. Het indienen van een Haags Sportinitiatief kan tot en met 30 april 2018 via http://www.haagssportinitiatief.nl

De gemeente Den Haag ondersteunt ideeën die ervoor zorgen dat Hagenaars die nu niet voldoende bewegen minstens één keer per week in beweging komen. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat mensen zich gezonder, sterker en gelukkiger voelen. Door een zo gevarieerd mogelijk
sportaanbod te creëren, vindt iedereen een manier om in beweging te komen. Zo wordt de drempel om te bewegen lager.
Hagenaars die een idee hebben om mensen in beweging te brengen, kunnen dit tot en met 30 april 2018 indienen bij de gemeente.
U kunt dan maximaal € 10.000 subsidie ontvangen om uw Haags Sportinitiatief uit te voeren.
De afgelopen twee jaar hebben tientallen verenigingen en particulieren subsidie ontvangen voor hun Haags Sportinitiatief.
Daarmee kunnen mensen die nu niet mee kunnen doen in het reguliere sportaanbod, bijvoorbeeld mensen met een beperking of ouderen, nu ook sporten.

Deze succesverhalen zijn te vinden op de website www.haagssportinitiatief.nl.

Het is de bedoeling dat de initiatieven uiteindelijk zelfstandig kunnen blijven bestaan.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *