+0 - 0  by /0 comments

KadeRock 2016

Het is weer bijna zover!
Op zaterdag 4 juni worden de straten rondom muziekcafé Musicon aan de Soestdijksekade 345 weer afgezet zodat we weer de gehele dag van het inmiddels zeer bekende muziekfestival kunnen genieten.

Musicon3

Uiteraard staat er weer een groot buitenpodium op het plein maar ook in de zaal zullen vele artiesten optreden. Buiten de rockmuziek zullen ook diverse andere genres te horen zijn. Laat u verrassen!

Iedereen die hier al in de voorgaande jaren is geweest, weet dat er buiten de goede muziek ook altijd een leuke markt is. En natuurlijk ontbreekt er het springkussen voor de kinderen niet want tijdens KadeRock geniet iedereen.
Voor de kinderen en jongeren t/m. 15 jaar is de entrée dan ook gratis.
Kaartjes voor volwassenen zijn slechts € 2,50 en alleen aan de deur verkrijgbaar.

Kaderock staat dit jaar stil bij het feit dat het vijftig jaar geleden is dat de band Q65  haar grootste hit ‘The life I live’ scoorde.
De coverband The Clarks, die ieder jaar op dit festival aanwezig is en er voor zorgt om steeds meer fans aan te trekken, zullen veel nummers van Q65 spelen waarbij ook enkele oud bandleden aanwezig zullen zijn.
Ook andere bands, waaronder de hoofdact van de avond de groep The Deaf, zullen een of meerdere nummers van Q65 spelen.

Bij de naam van de band “Luminize” zullen vele mensen het niets zeggen maar dat veranderd als je ze hebt zien optreden (www.facebook.com/luminize)
Deze vier muzikale meiden, van Kroatische afkomst maar wonen in Den Haag,
kunnen echt rocken en zijn dan ook zeker op hun plaats op Kaderock.
In Den haag hebben zij al meerdere keren opgetreden zoals verleden jaar bij het Bevrijdingsfestival en Parkpop. Op de laatste Koningsnacht (koud en regen) hebben zij ook nog opgetreden.
Zowel bij Parkpop en Koningsnacht begonnen zij als eerste het optreden, waarbij nog niet iedereen aanwezig was. De mensen die aanwezig waren hebben genoten en niet alleen van de muziek maar ook van het energieke optreden.
Qua uiterlijk is het iedere keer weer een verrassing hoe ze eruit zien en dan niet alleen qua kleding maar ook qua haardracht. Deze meiden doen dus gewoon waar ze zin in hebben en stralen dit ook uit op het podium.

1k1 2k2 3k1 4k15k1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus kom en geniet van deze en de andere bands op KadeRock.
Voor verdere info: http://www.kaderock.com/  facebook.com/KaderockFestival

Frits van Alphen

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *