+0 - 0  by /0 comments

Kast van Lotje

In 2015 is stichting Lotje gestart met de “Kast van Lotje”. Dit is een paarse kledingkast die in verschillende wijken van Den Haag staat.

Het doel is:
Mensen met een laag inkomen, incidenteel ondersteunen door 2e hands kinderkleding en andere materialen ter beschikking te stellen.
De “Kast” wordt gevuld met goede 2e hands kinderkleding zoals schoenen en jassen in de maten 92 t/m 158. Ook kunt u terecht voor boekjes, klein speelgoed etc. Stimuleren van ontmoeting tussen mensen uit verschillende wijken. Goederen worden zelf door mensen naar de “Kast” gebracht.

Hoe werkt de “Kast van Lotje”?
Er staan steeds meer Kasten in Den Haag. In Escamp staan ondertussen kasten in wijkcentrum Moerwijk, Escampade, Kindcentrum Bamboe en in een Brede buurtschool in Vrederust. Mocht u een gezin kennen dat financieel krap zit en extra kleding of ander materiaal kan gebruiken,
neem dan gerust contact met ons op!
De achterban van Stichting Lotje brengt zelf goederen (maximaal 15 stuks) naar de verschillende locaties waar een Kast staat.
Als er ergens een tekort is doen wij een oproep, via Facebook of mail, voor een inzameling. Wilt u zelf kleding brengen, neem dan eerst even contact met ons op. Komt u of een gezin langs, dan zorgen wij voor een warm ontvangst.
Het is niet alleen gezellig maar ook inspirerend om mensen uit verschillende wijken op deze manier aan elkaar te koppelen.
In 2017 plaatsen wij vijf nieuwe “Kasten van Lotje” in vijf nieuwe wijken, zo ook in het wijkcentrum Escampade.
Voor de “Kast van Lotje” op de Escampade kunt u terecht van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 15:30 uur.

Voor informatie kunt u terecht
Samira Fdani: 06 21429155/ s.fdani@stichtingmooi.nl of
Elsbeth van der Ven: 06 19140207/ e.vanderven@stichtingmooi.nl

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *