+0 - 0  by /0 comments

Naar de brugklas! Help je zoon of dochter op weg

Gratis ouderworkshop van Studiekring

Uit onderzoek blijkt dat in de helft van de gezinnen met schoolgaande kinderen elke week wel een keer strijd over huiswerk geleverd wordt. Je zoon voetbalt liever dan dat hij leert voor zijn proefwerk Frans. En ben jij nou de enige die zich druk maakt om de kelderende cijfers van je dochter? Om nog maar te zwijgen over die telefoon waar ze aan verslaafd is. Herkenbaar?

Gelukkig is slim huiswerk maken te leren. En hoe je daar als ouder bij helpt ook. Kom naar de gratis workshop ‘Naar de brugklas’ van Studiekring voor tips en trucs.
In samenwerking met het CJG Segbroek organiseren we 17 februari a.s. de ouderworkshop ‘Naar de brugklas’. Samen met onderwijsdeskundigen en in gesprek met andere ouders ga je aan de slag met de onderwerpen huiswerk maken, leren leren, planning en is er ruimte voor vragen rondom de opvoeding. Hoe vul je een agenda het beste in? Hoe kun je het beste dat ene vak overhoren? En welke rol spelen digitale middelen bij het maken van huiswerk?
Door jarenlange ervaring in huiswerkbegeleiding weet Studiekring als geen ander wat er in de hoofden van jongeren omgaat. Met eenvoudige tips proberen we ouders handvatten te bieden waarmee ze thuis zelf aan de slag kunnen gaan samen met hun zoon of dochter.
Datum: 17 februari 2016
Waar: CJG Segbroek, Hanenburglaan 339 Den Haag
Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur

Opgeven kan via http://www.studiekring.nl/workshop

Over Studiekring
Studiekring versterkt de leervaardigheden van leerlingen. Van basisonderwijs tot eindexamen middelbare school. Onze persoonlijke aanpak heeft als doel leerlingen snel zelfstandig en met goede resultaten te laten leren. We zetten daarom de leerling centraal. En onderhouden daarvoor goed contact met ouders en school. Op zo’n 100 locaties, eigen vestigingen en in scholen, verwelkomen we leerlingen voor onder meer bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. De aanpak van Studiekring is gefundeerd op de uitgebreide kennis en ervaring die wij als marktleider hebben opgedaan en die we – samen met scholen en andere kennispartners – continu uitbreiden. Kennis en ervaring die we graag delen.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *