+0 - 0  by /0 comments

Nunspeetlaan: nieuwe speeltoestellen

Er komen nieuwe speeltoestellen in de speeltuin op de Nunspeetlaan. Bewoners hebben hun voorkeur uitgesproken voor ontwerp 1. De speeltuin wordt in de week van 1 juni 2018 opnieuw ingericht. Het werk duurt ongeveer 3 weken.

De werkzaamheden worden door 2 bedrijven uitgevoerd. Die bestaan uit het verwijderen van de huidige toestellen en het opruimen van de ondergrond. Daarna plaatsen ze de nieuwe toestellen en krijgt de speelruimte een ondergrond van kunstgras.

Fiets stallen
Bezoekers zetten hun fiets nu nog vast aan het hekwerk rond de speelplaats, omdat er te weinig stallingsruimte is. De gemeente zorgt bij de herinrichting van de speelplaats dat er fietsnietjes komen.

Schoon en netjes
De gemeente vraagt gebruikers en omwonenden om de speelplaats netjes en schoon te houden. Afval kan in de prullenbak of in de ondergrondse containers in de straat. Zo blijft het voor de kinderen fijn om er te spelen.

Meer informatie
Heeft u vragen over het werk of de speeltuin? Neem dan contact op met de speelbeheerder, mevrouw N. Soekhai. Stuur een e-mail naar: escamp@denhaag.nl, of bel telefoonnummer (070) 752 88 08.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *