+0 - 0  by /0 comments

ONZE VOETBALVROUWEN OP BEZOEK BIJ DE KONING!

 

 

ONZE VOETBALVROUWEN OP BEZOEK BIJ DE KONING!
(met exclusieve foto’s speciaal voor Oog voor de wijk)

Het Nederlands vrouwenvoetbalelftal, onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman, won op 6 augustus 2017 voor het eerst in de geschiedenis het Europees Kampioenschap voor vrouwen. De aanloop hier naar toe werd door vele Nederlanders zeer gewaardeerd o.a. door de kwaliteit van het voetbal, het enthousiasme en het sportieve spel van alle voetbalvrouwen.

Minister-president Mark Rutte ontving afgelopen woensdagmiddag de winnaars op het Catshuis waarbij ook minister Edith Schippers van Sport aanwezig was.
Hier werden de voetbalvrouwen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau waarna zij de lintjes kregen opgespeld.

Vervolgens ontving koning Willem-Alexander de voetvalvrouwen op Paleis Noordeinde. Hier stonden de nodige fotografen en filmmakers, waaronder ook onze eigen fotograaf, klaar om foto’s te maken van de koning en de dames op het bordes. Maar alleen onze fotograaf heeft de mogelijkheid gekregen en genomen om als enige fotograaf ZEER EXCLUSIEVE FOTO’S te maken van enkele dames van het vrouwenvoetbalteam waaronder de in Den Haag geboren bondscoach Sarina Wiegman, die pas door de wereldvoetbalbond FIFA uitgeroepen is tot de beste coach van een vrouwenelftal, Lieke Martens, eerder al Europees voetbalster van het jaar en is nu zelfs verkozen door de FIFA tot beste voetbalster van de wereld, Sherida Spitse, de aanvoerder en meest ervaren speelster in het elftal, Vivian Miedema, de spits die de belangrijkste goals voor het elftal iedere keer weer weet te raken zoals de 1-0 tegen Noorwegen, Shanice van de Sanden en Stefanie van der Gragt zijn de twee andere kanjers die, net als de rest van de dames van het team, ervoor zorgen dat we weer met plezier en spanning naar het Nederlands Elftal kunnen gaan kijken voor wat betreft het WK vrouwenvoetbal 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarina Wiegman

Lieke Martens

Stefanie van der Gragt

Sherida Spitse

 

Shanice van de Sanden

Vivian Miedema

 

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *