+0 - 0  by /0 comments

Vergunning buitenspeeldag 2016: vraag het nu aan!

Op woensdagmiddag 8 juni is het weer nationale Buitenspeeldag! Op die dag staat in heel Nederland buitenspelen centraal.

De gemeente Den Haag vindt buitenspelen erg belangrijk en vraagt ook dit jaar aan bewoners om activiteiten te organiseren tijdens de Buitenspeeldag. Als er voor activiteiten een straat moet worden afgesloten, is het verplicht om hiervoor een vergunning aan te vragen. Dat kost soms veel tijd. Om vrijwilligers te ondersteunen kunnen zij mee in één centrale vergunningsaanvraag. Eenvoudig en gratis. Dit proces wordt volledig begeleid door VÓÓR Welzijn, MOOI en Zebra.

Vergunning aanvragen
Stuur een email met een verzoek voor een vergunningsaanvraag aan Hilde Soutendijk,
h.soutendijk@zebrawelzijn.nl. Sluit hierbij gelijk een ingevuld veiligheidsplan en (duidelijke) plattegrond. Download hier het veiligheidsplan en een voorbeeld van een plattegrond.
U kunt uw verzoek tot vergunning insturen tot en met 9 mei 2016.

Komt u er niet uit?

Heeft u vragen over het formulier, tips voor veiligheid tijdens de activiteiten of hulp nodig bij de organisatie van de Buitenspeeldag?
Neem dan ook contact op met Hilde Soutendijk,
h.soutendijk@zebrawelzijn.nl of 06- 39 43 63 76.

Tips

Moet uw straat worden afgesloten? Vergeet dan niet de buurtbewoners hiervan op de hoogte te stellen, dit voorkomt ergernis en misverstanden! Meer tips en tricks? Lees ze hier.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *