+0 - 0  by /0 comments

Zaterdag 3 september: Open Dag en UIT Nach

Op zaterdag 3 september 2016 (van 15.00 tot 18.00 uur) opent het culturele hart van Escamp, ZUID57, zijn deuren. Er zijn activiteiten voor jong én oud. Alle ondernemers van ZUID57 laten je zien wat het gebouw aan de Zuidlarenstraat 57 (voorheen onder andere het Stevin College) allemaal te bieden heeft. ZUID57 is hét kloppend hart van Escamp met onder meer theater en film (Theater en Filmhuis Dakota), het café van ZUID57 (Museum  Catering), cursussen van onder meer Ateliers Antarctica, Muziekschool57 en De Volkuniversiteit en bedrijven in branches zoals media, architectuur, advies, coaching, kunst, design en welzijn. Wil je weten welke bedrijven er allemaal in ZUID57 zijn gehuisvest; kijk dan op http://www.zuid57.nl.

Zuid57-2Op zaterdag 3 september opent ZUID57 (en daarmee alle bedrijven en instellingen in het gebouw) dus zijn deuren. Kom een kijkje nemen! Toegang is gratis!

’s Avonds (3 september van 19.30 tot 23.00 uur) is er UIT Nach; een gratis theaterprogramma in de foyer en theaterzaal van Dakota. Er zijn optredens van Veronique Sodano & band in de foyer en Frappant Comedy (stand up comedy) in de theaterzaal. De UIT Nach vindt dit jaar voor het eerst plaats en is een aanvulling op het Haags UIT Festival (start van het culturele seizoen). Ieder theater in Den Haag opent zijn deuren en zorgt voor een gratis programma. Zo ook Theater Dakota. Er rijden pendelbussen door Den Haag die je van theater naar theater brengen. Lees meer op http://www.theaterdakota.nl.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *