+0 - 0  by /0 comments

Geen zin om te koken? Slagerij Kay-Am doet het graag voor u!

Als ik net na sluitingstijd slagerij Kay-Am binnenstap, ruikt het er nog heerlijk naar de Javaans Indonesische maaltijden die hier dagelijks vers bereid worden. Reqeulya Atmoredjo begroet me hartelijk en laat me vol trots de zaak zien. Sinds 20 december vorig jaar is slagerij Kay-Am (spreek uit als ‘kee-em’) gevestigd aan de Apeldoornselaan 316. De zaak wordt gerund door Reqeulya en haar man Ivan Kromowidjojo. De naam van de slagerij is een combinatie van de namen van hun twee kinderen: Kayden en Amberley. Een persoonlijke benadering, dat is wat Reqeulya en Ivan belangrijk vinden.

Bij Kay-Am kunt u uiteraard terecht voor een lekker stukje vlees: varkens-, rund- of kippenvlees. In de ruime vitrine is plaats genoeg voor diverse vleesspecialiteiten. Rond lunchtijd zin in een belegd broodje of alvast Indonesische hapjes halen voor bij de borrel? Ook daarvoor bent u bij Reqeulya en Ivan aan het goede adres. Een broodje babi pangang, bapao of een pasteitje, er is keuze genoeg.

Sinds kort heeft de slagerij ook vers bereide Indonesische maaltijden in het assortiment. Geen tijd of puf meer om te koken na een lange werkdag? Tot 19 uur ’s avonds is de slagerij geopend en kunt u zelf uw favoriete maaltijd samenstellen. Deze wordt ter plekke in het aantal gewenste porties in bakjes geschept. Alle maaltijden zijn home made en op is op. Reqeulya vindt het belangrijk dat de gerechten met liefde bereid worden, vandaar dat ze kiest voor recepten die ze zelf goed kent, bijvoorbeeld nasi cha-sieuw.

Reqeulya krijgt veel positieve reacties van klanten over het assortiment en de verse maaltijden. Ze geniet erg van het persoonlijke contact en de verhalen van de wijkbewoners. Iedereen is van harte welkom en de mening van de klant is erg belangrijk. Reqeulya en Ivan willen de kwaliteit graag hoog houden en horen het daarom graag wanneer er iets niet naar wens is.

Zelf eens een van de Indonesische specialiteiten proberen? Slagerij Kay-Am is dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 19.00 uur geopend en te vinden aan de Apeldoornselaan 316.

Natasja

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *