Contact

Oog voor de wijk is hét centrale punt voor alle informatie over Rustenburg-Oostbroek. Hier leest u het laatste nieuws, vindt u een agenda met activiteiten en staan organisaties die voor u van belang kunnen zijn overzichtelijk op een rijtje. Op Oog voor de Wijk kunt u medewijkbewoners ontmoeten, leert u over de geschiedenis van de wijk en ziet u hoe de wijk zich ontwikkelt.

Rustenburg-Oostbroek is een grote wijk waarin veel gebeurt. Er zijn straten met daarin zeer actieve wijkbewoners die samen feesten organiseren en de straat schoon houden. Die op elkaar letten en elkaar een seintje geven bij onraad. Er zijn organisaties actief in onze wijk die zich bezighouden met bijvoorbeeld ouderen, het groen, de vele auto’s die een parkeerplaatsje nodig hebben, jongeren die iets willen ondernemen. Elke dag is de wijk in beweging, komen we elkaar tegen op straat, staan we soms voor een uitdaging. We wonen, werken en leven in de wijk. Met elkaar. En om elkaar te kunnen vinden en ons gezamenlijk voor de wijk in te kunnen zetten, kunt u terecht op oogvoordewijk.nl.

Voor en door wijkbewoners
Het meest belangrijke onderdeel van de nieuwe website bent u! Oog voor de wijk biedt u een plek waar u gemakkelijk in contact kunt komen met medewijkbewoners. U kunt met elkaar van gedachten wisselen over zaken in de wijk, maar u bent ook van harte welkom om artikelen, foto’s en videomateriaal aan te leveren. Heeft u een leuk straatfeest georganiseerd? Uw buurman geholpen de straat schoon te houden? Is u iets opgevallen of wilt u iets melden? Op de website is alle plaats voor u! Zo kunt u snel veel mensen op de hoogte brengen van uw wijkzaken en kunt u van gedachten wisselen met belanghebbenden. Mail al uw nieuwtjes naar redactie@oogvoordewijk.nl.

Facebook en Twitter
Via Facebook en Twitter kunt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de updates op onze site. Reageren en aangeven wat u interessant vindt, is zo heel gemakkelijk!

Ideeën?
De nieuwe website is een plaats voor en door de bewoners van Rustenburg-Oostbroek. Zonder uw hulp kunnen we de website niet vullen. Wat vindt u dat erop zou moeten staan? Wat mag er zeker niet ontbreken? Wat mist u in de communicatie in onze wijk? En naar welk soort nieuws bent u het meest nieuwsgierig? We horen het graag, zodat we de website samen steeds een stukje beter kunnen maken. Mail uw ideeën en suggesties naar redactie@oogvoordewijk.nl.

Contactformulier