+0 - 0  by /0 comments

2 september: Open dagen Volksuniversiteit Den Haag

De Volksuniversiteit Den Haag organiseert zaterdag 2 september open dagen op de locaties Zandvliet en Zuid57. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met alle cursussen die in het nieuwe cursusseizoen van start gaan. Ook zijn er docenten aanwezig om je vragen te beantwoorden en om toelichting te geven op de cursussen die zij verzorgen. En heb je jouw favoriete cursus gevonden? Dan kan je je ter plekke inschrijven!

Over Volksuniversiteit Den Haag
De Volksuniversiteit biedt een breed scala aan opleidingen, cursussen, lezingen en wandelingen op zeer uiteenlopende gebieden zoals talen, kunst & cultuur, mens & maatschappij, wetenschap, persoonlijke ontwikkeling, computer & internet, creativiteit en muziek én biedt tevens cursussen voor anderstaligen. De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, religieuze, culturele of politieke achtergrond. Daarnaast biedt Muziekschool Zuid57 niet alleen muzieklessen voor volwassenen, maar is er ook voor kinderen een uitgebreid aanbod van algemene muzikale vorming tot specifieke instrumenten in verschillende leeftijdsgroepen.
Het cursusprogramma is er niet op gericht om examens te doen en diploma’s te behalen, maar om je vrije tijd op een leuke en zinvolle manier in te vullen. Kortom: leren voor je plezier, dat doe je bij de Volksuniversiteit Den Haag!

Kom ook op 2 september!
Lyceum Zandvliet (Bezuidenhoutseweg 40): 11.00-13.00 (aula)
Zuid57 (Zuidlarenstraat 57): 15.00-17.00 (0.06 en muziekstudio’s K.04 en K.05)

Voor informatie over het cursusaanbod, inschrijving en open dagen: http://www.volksuniversiteitdenhaag.nl

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *