+0 - 0  by /0 comments

Volksuniversiteit Den Haag lanceert nieuwe website

De Volksuniversiteit Den Haag presenteert nieuwe website met vernieuwd cursusprogramma voor 2017-2018

Met trots lanceert de Volksuniversiteit Den Haag 15 juni de nieuwe website waaraan het afgelopen jaar hard is gewerkt. Met een frisse uitstraling en vernieuwd cursusaanbod is de website weer helemaal up-to-date. Daarnaast werkt de nieuwe website op alle apparaten en dus ook op je mobiel.

Start van het nieuwe cursusseizoen
De nieuwe programmagids is medio juni af te halen bij onder andere bibliotheken en stadsdeelkantoren en op 15 juni start de online inschrijving voor het nieuwe cursusseizoen dat half september van start gaat. Daarnaast ben je op zaterdag 2 september van harte welkom op de open dag in Zandvliet en Zuid57 waar je kennis kunt maken met alle activiteiten en docenten.

Leren voor uw plezier
De Volksuniversiteit biedt een breed scala aan opleidingen, cursussen, lezingen en wandelingen op zeer uiteenlopende gebieden zoals talen, kunst & cultuur, mens & maatschappij, wetenschap, persoonlijke ontwikkeling, computer & internet, creativiteit en muziek én heeft tevens cursussen voor anderstaligen. De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, religieuze, culturele of politieke achtergrond.
Het cursusprogramma is er niet op gericht om examens te doen en diploma’s te behalen, maar om je vrije tijd op een leuke en zinvolle manier in te vullen. Kortom: leren voor je plezier, dat doe je bij de Volksuniversiteit Den Haag!

Voor informatie over het cursusaanbod, inschrijving en open dag:
http://www.volksuniversiteitdenhaag.nl

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *