+0 - 0  by /0 comments

12 november: Dakota’s Werelddans

Theater voor en door Escamp….dát is Escamp Presents. Het beste uit de buurt op het podium.

Op zaterdag 12 november (20.15 uur) kiezen we voor dans. Voor Werelddans! Verschillende dansen, verschillende groepen, verschillende stijlen op één avond, op één podium. Geniet van allerlei soorten dans uit Escamp en Den Haag. Alle dansstijlen achter elkaar als één mooie dansvoorstelling.

Je krijgt op deze avond een mooi beeld van wat er qua dans in Escamp en Den Haag aanwezig is. Passie voor dans, plezier hebben in dansen en het laten zien hoe dans en de cultuur erachter eruit ziet. Een erg leuke avond waarbij je wordt meegenomen van de ene dans naar de andere. Dans is voor iedereen, van jong tot oud, om te kijken en om zelf te doen.

Kom naar Dakota’s Werelddans met optredens van: Indiase Dansschool Monsoon, Dansstudio Dancerella, Mudra Centre for Dance, OG Dynamic, Liz Dans, Surinaamse Vereniging Bouwlust en Dansvereniging Nitsanim.

Prijs voor een kaart is slechts €2 (met Ooievaarspas €1). Bestel je kaarten via deze LINK, via 070-326 5509 of aan de kassa van Dakota (Zuidlarenstraat 57).

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *