+0 - 0  by /0 comments

2 december: Finale Level UP! in Theater Dakota

LOGO DakotaVanaf september 2016 is Level UP van start gegaan! Een geweldig zangtraject voor jonge toptalenten met de bedoeling om hen meer coaching, training en tips te geven om uiteindelijk de droom waar te kunnen maken: een professioneel artiest zijn!

Op vrijdag 2 december (20.00 uur) is de ‘grande finale’. Alle talenten van Level UP presenteren zich tijdens de URBAN VOCAL SHOWDOWN.

Dit is beter dan The Voice, dan Idols, dan X Factor. Dit is geweldig jong urban en R&B talent, helemaal ready om zich aan het publiek te tonen. Het wordt een avond vol muzikale battles, ongelofelijke noten, een kennismaking met alle zangers en zangeressen, zelf geschreven nummers en een uiteindelijke winnaar die zich Urban Pro mag noemen en een vliegende start in zijn of haar carrière mag en kan maken. De bezoekers bepalen mee wie de winnaar wordt!

Level UP staat voor een vruchtbare ontwikkelingsproces – van bewonderaar naar kunstenaar – en Urban Pro het einddoel: een professionele muziekcarrière. In de Urban Vocal Showdown draait het om het zangtalent met de potentie om het in de muziekwereld te maken. De opbouw van de avond in Dakota, de Urban Vocal Showdown, illustreert niet alleen de evolutie van de urban muziekstroming R&B, maar ook evolutie van het nieuwe zangtalent. Aanschouw het zangtalent als bewonderaar wanneer hij of zij een akoestische cover doet van een R&B klassieker. Aanschouw het zangtalent als kunstenaar wanneer hij/zij een elektronische beat op eigen wijze met een zelfgeschreven tekst invult. Vechten voor je dromen is ook onderdeel van dit proces. Door middel van vocale battles wordt duidelijk welk zangtalent opgewassen is tegen de onverwachte beatkeuzes van de DJ. Welk zangtalent blijft overeind en verdient de titel Urban Pro?

Wees getuige van de geboorte van een nieuwe ster! Kom naar de Urban Vocal Showdown. Ongelofelijk gaaf en het leuke is…je bepaalt zelf mee wie er wint!

Level UP en de Urban Vocal Showdown is een initiatief van Lionel Grauwde (muziekkenner, inwoner van Escamp en muzikaal ondernemer). Theater Dakota, Cultuurschakel, Musicon en theater De Vaillant ondersteunen Lionel en geloven in zijn concept!

Meer informatie, klik hier 

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *