+0 - 0  by /0 comments

Divercity festival op zondag 3 juli

Divercity haalt muziek uit de hele wereld naar Den Haag: van Kenny B tot Yulduz Usmanova. Maar vooral is het een feest voor de stad, voor Hagenaars die overal vandaan komen. Kom op zondag 3 juli gratis kijken en luisteren in het Zuiderpark. 

Anders dan veel andere festivals is Divercity niet voor 1 bepaalde cultuur. Divercity is een festival voor alle culturen in een stad met 500.000 inwoners en 170 nationaliteiten. Er is muziek van bekende artiesten met veel activiteiten daaromheen.

Programma
Kenny B. Bron: DUCOS Productions

Op het programma staan ruim 30 acts. Met onder andere: Yulduz Usmanova (Oezbekistan),
Badr Soultan (Marokko), Caché Deluxe (Antillen), 2famouscrw (Hindi), Kenny B (Surinaams-Nederlands) en Niels Geuzebroek (Nederland).

Behalve muziek zijn er op Divercity verhalenvertellers, dichters en spoken word performers. Zij hebben een eigen podium. Verspreid over het park zijn de hele dag door verrassingsoptredens. Ook zijn er speciale activiteiten voor kinderen.

Waar en wanneer
Zondag 3 juli van 13.00–21.50 uur in het Zuiderpark.

Toegang
De toegang is gratis.

Den Haag is kleurrijk en trotsDivercity
Laat zien hoe trots u bent op Den Haag: post een foto van uw kleurrijke Haagse wijk op de PhotoWall op de Facebookpagina van Divercity, http://www.facebook.com/DivercityDenHaag.
Doe mee en misschien wint u wel een heerlijke maaltijd voor 4 personen inclusief drankjes op de festivalmarkt van het Divercity festival.

 

 

 

Meer informatie
Het volledige programma vindt u op http://www.divercity-denhaag.nl. Wilt u op de hoogte blijven van andere leuke activiteiten in Den Haag? Kijk dan ook eens op http://www.denhaag.com.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *