+0 - 0  by /0 comments

Nieuw seizoen voor Zuiderparktheater

Van 16 mei tot 25 september is het Zuiderparktheater weer open. In de buitenlucht, in het groen van het Zuiderpark, staan muziek en theater op het programma: voor de stad en voor inwoners van Escamp in het bijzonder. 

Het Zuiderparktheater is het enige openluchttheater in Den Haag. Het ligt midden in het Zuiderpark. De zomerse voorstellingen zijn voor jong en oud. Het Zuiderparktheater opent op 16 mei met een concert van de band BKO Quintet die wereldmuziek maakt.

Voorleestheater
Het wekelijkse voorleestheater start op woensdag 18 mei. Vanaf die datum zijn op iedere woensdagmiddag de mooiste of spannendste verhalen te horen voor een toegangsprijs van € 1.

Kunst uit Escamp
In het Zuiderparktheater treden veel artiesten op uit stadsdeel Escamp. Buurtkinderen werken aan een grote voorstelling met circus, zang en dans. Hun voorstelling ‘Zomersterren’ is een soort ‘Cirque de Soleil’. Ook later in het jaar is een speciaal voor het theater gemaakte voorstelling uit Escamp te zien.

Meer informatie
Op de website http://www.zuiderparktheater.nl vindt u meer informatie over het programma. Wilt u op de hoogte blijven van het theateraanbod in heel Den Haag? Bezoek dan http://www.denhaag.com.

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *