+0 - 0  by /0 comments

R&B terug in Den Haag met ‘The Evolution of R&B’

R ’n B is hot! R&B is terug… in het theater! Op zaterdag 30 april vindt in Theater Dakota ‘The Evolution of R&B’ plaats. Een avond vol R&B-artiesten, optredens, een workshop en een vocale jamsessie. Er zijn optredens van Jhilani Wijsman, Mushroom Mosis en Magic&Beyond. De avond wordt gehost door Joan ‘Miss JoJo Bie’ Biekman. De workshop R&B-zang wordt gegeven door Damani Leidsman (Mushroom Mosis) en is van 18.30 tot ongeveer 19.45 uur (wees er snel bij, er is beperkt plek).

Het concert ‘The Evolution of R&B’ begint om 20.15 uur. Kaarten kosten €7,50 (concert) en €2,50 (workshop). Studenten betalen €5 voor het concert en €2 voor de workshop. Bestel je kaarten via www.theaterdakota.nl, 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57, Den Haag).

Workshop
R&B is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de popmuziek, artiesten als Justin Bieber, Beyonce en Adele gebruiken allemaal R&B­invloeden in hun muziek. Maar waar komt R&B eigenlijk vandaan? Dat is precies wat in de Evolution of R&B-workshop wordt behandeld, op 30 april neemt Damani je mee op een reis vanaf de old­school roots van R&B tot moderne sounds die artiesten als Jhene Aiko en The Weeknd gebruiken. Van zangtechnieken tot podiumpresentatie en invulling van de muziek, na deze workshop heb je genoeg R&B-­bagage om jouw eigen stijl naar de next level te brengen.

The Evolution of R&B: het concert
Tijdens het concert van de ‘The evolution of R&B’ maakt het publiek kennis met de R&B zangers uit de regio. De zangers nemen het publiek mee in hun muzikale ontdekkingreis. Vanaf de eerste aanraking met soulmuziek via de platenspeler van de ouders tot aan de MTV periode waar soulmuziek, met sterke invloeden van hiphop (lees: hedendaagse R&B), de levensstijl van de rebelse puber bepaalde. Op zaterdag 30 april zijn er optredens van: Jhilani Wijsman, Mushroom Mosis en Magic&Beyond.

Het belooft een fantastische avond te worden. Vol goeie muziek en sfeer. Een avond waar je opnieuw verliefd wordt op de klanken van o.a. Otis Redding, Sam Cook, Stevie Wonder, Micheal Jackson, R. Kelly, Usher en The Weeknd. De evolutie van nog niet ontdekt talent start tijdens de R&B zangworkshop en de vocale jamsessie: volgeladen met een inspiratieboost zullen zij de invloeden van zowel oude als nieuwe R&B artiesten op een indrukwekkende manier laten samensmelten! R&B is ‘alive’ en wel op zaterdag 30 april in Dakota!

+ 0 - 0

  Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *